Interiör

interiör rekond

Om du vill ha hela ditt fordon professionellt behandlat kan du också välja en inredningsdetalj. Här ägnas liknande uppmärksamhet åt insidan av din bil.

Mattorna dammsugs och punktbehandlas, till och med schamponeras och extraheras. Tyg-, läder- eller vinylsätena tvättas och behandlas.

Instrumentbrädan och andra känsliga ytor rengörs och beläggs utan att lämna efter sig fula fläckar från användning av felaktiga rengöringsmedel.

Lukter elimineras och vindrutan och annat glas tas om hand.

Skillnaden ligger egentligen i ”detaljerna”. Naturligtvis kan du investera i de verktyg, material och tid som krävs för att själv detaljera din bil. Men om du vill ha det bästa resultatet med den största mängden skydd och minsta möjliga skada kan det vara bättre att boka in en professionell detaljservice.

På samma sätt som Batman kan vara den bättre Bruce Wayne går rekond interiör ”utöver” vad en vanlig biltvätt kan åstadkomma.

Lack och interiör på TV4

Undrar du om vårt framtrände i TV4 och deras bilskola finns klippet i deras playtjänst. Om du inte har tillgång till tjänsten, kan vi bara be dig hålla koll på tv-tablån och när det eventuellt kommer en repris av programmet vi deltog i.