Tvätta

tvätta bil

Professionella detaljer kan innehålla mer än en biltvätt, men det börjar med en. Även tvättfasen av detaljering är i många fall ett snitt över en vanlig biltvätt.

Vissa detaljeringstjänster kommer att förlita sig på en automatisk biltvätt för den inledande tvättfasen; andra kommer att tvätta din bil för hand – den föredragna och mest effektiva metoden.

Naturligtvis skiljer sig vad en detaljhandlare kan göra i en professionell butik från vad de flesta bilägare kan åstadkomma när de tvättar en bil på uppfarten. Till att börja med kommer en detaljtekniker noggrant att rengöra alla utvändiga ytor på ditt fordon, inklusive motorrummet, dörr- och bakposter, hjulhus och underrede.

Vad gäller bemanning av våra tvätthallar har vi utöver vår egna anställda, personal ifrån bemanningsbolaget pensionarskraft

Föroreningar som fågelspillning, insektsrester och vägtjära är inriktade på speciella kemikalier. Samma sak med det klibbiga bromsdamm på dina lättmetallfälgar. Varje yta, skrymsle och vrår på din bil behandlas.

När din bil är tvättad torkas den med mikrofiberhanddukar och tryckluft. Längs vägen kommer en detaljhandlare att vara särskilt noga med att förhindra att sand, smuts eller andra slipmedel (som bomullshanddukar i frotté) skadar din färg.